Friday, March 30, 2012

Penat



Hai pembaca-pembaca blogku yang tersayang! kalau ada pembaca lagi la

Maaf la ye sebab tak dapat berkunjung ke blog korang. Agak busy dan kepenatan.


Hari-hari naik bas dalam pukul 7.20 pagi. Dari Damansara ke Uptown dalam sejam. Kadang-kadang lebih. Masa nak balik lagi sempoi. Kena pulak naik 2 bas. Kata driver bas, "Bas ni memang masa balik tak masuk Seksyen 5. Kalau nak balik, aku kena berhenti and lintas jalan and tunggu bas nombor sama jugak. Haishh.

So kiranya masa dalam bas paling kurang pun dah 2 jam pergi balik. Macam dari Penang nak ke Perlis pulak dah. Cuma dari Penang ke Perlis tu dapat duduk. Sabor aje laa. Kalau nasib baik dapat la duduk. Kalau tak berdiri la jawabnya. Kerja kadang balik awal kadang balik lambat. 


Kalau balik on time pukul 5.30, 6.30 baru sampai. Tapi selalunya sampai rumah dalam 7-7.30. Pukul 9 pun pernah. Balik tu dah tak larat. Nak update blog pun tak terdaya. Plan nak buat 2 3 entri masa weekend pun tak menjadi. Weekend sibuk nak pergi sana sini pulak. Ada hal tu, ada hal ni. 

Bila aku nak update macam ni??

Sekian saja bebelan aku kali ni. Mata dah kuyu. Nak tidoq! Adios!

ps: akanku cuba sedaya upaya singgah ke blog-blog kamu weekend ni. =)
  

21 comments:

Syuhada said...

baca pon da rasa penat...hikhikhik...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

cehh wat2 penat la tu..hehehe :P

kalau penat, layan super spontan, sure refresh balik :D

lisa said...

lambat tu balik..sampai pukul 9 baru sampai rumah. i'll wait for your update! hiks :D

Azham Vosovic said...

ala...sibuk rupanya...baru nak ajak lepak hahahahaha

Dhiya Fariza said...

ferh. balik rumah mesti tumbang terus ni. selamat tabah sis :)

Pocket said...

aper kater bli kenderaan sndiri sis?
(Last komen pung pocket cakap bnda yg sama gak)

kancil second hand pung tak mahal dah kan sekarang? :D

kesiaaan orang orang KL sekalian.
keja dah la teruk.
buang masa kat 'perjalanan' nyer lagi. ohh ^^

aiEz said...

kerja2 jugak kesihatan jgn abaikan...jga diri k...:)

Sarah Mohd Saleh said...

kesiannn.aku rse mcm nk nanges je utk kauu.hahahha

ShahzCudin said...

hui..sibuk btol..xpe la..cari la masa yg sesuai..

Muttallif said...

hahaha...penat tu.. Sabar separuh daripada Iman :)

ABU said...

sabar ya sabar.. kejap lagi tu kuar la kereta baru aminn...:)

syAzAnA said...

rehat yekk. nampak bebenor penatnya tu. :)

Akue Achik said...

sy akan stiasa jd pmbaca sis.. :)

bek2 krja...bila tak busy bole bw puas2.. ^^

jaga diri..busy tp jgn lpa jga ksihatan, ok.. :)

amny said...

saya pon agak buzy sebelum ni .. terus tinggal dunia blog.. huihui

Asrul "iLham" Sany said...

sy pun ngah penat otak...tp seb baek ada hamster leh main2 hahaha

dhiera said...

kesian ye dia.. Kat dept saya ada kosong. nak try?

Awan Biru said...

Alahai Sis. Tabah jaklah. Jangan risau, Awan tetap datang blog Sis punya walau lambat.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tahniah! kerna apa? rujuk entry ni :
http://eleventx.blogspot.com/2012/04/top-commentator-of-march.html

Ezad Skytech said...

biasa la tu..nanti lama2 biasa la..:D

[sutera kasih] said...

mmg gitula kalo dh stat masuk alam pekerjaan huhu

Hanie Dew said...

jadi org kl penant dalam perjalanan je kan. kalau cuti weekend pun sibuk jugak jam sana sini. hahahha..

sabarla wahai eta, nnt ko ada transport sendiri ok la kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...