Monday, February 20, 2012

Unlucky




_________________________________________________________________

I came to know about this vacancy today and went to Bayan Baru branch to submit my resume. Unfortunately I found out that today is the last day for the application and I know if I go to Taman Selat, I won't be able to make it as it is already near to closing time. Therefore I decided to send an email. That is the last option I could think of. I hope my application could still be considered. I apologize for any inconvenience caused. 

Thank you. 
_________________________________________________________________


Alkisah aku terlambat tau pasal vacancy post jr exec ni. Hari ni last day. Kena hantar pulak kat Butterworth punya branch. Kalau bukan hari ni last day boleh la nak bagi je resume kat branch kat belah pulau ni. Maka aku suka hati send kat email walaupun terang-terang dia suruh post ke sana. 

Rasa-rasa apa employer tu punya reaction bila dapat email aku?

Lantak la. Janji aku send.

ps: nasib malang sejak dua menjak ni

18 comments:

aiEz said...

yakin2...kalau ada rezeki insyaAllah...kn?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe siap ada translate lg..hehe goodluck wahai pengomen tegar blog ku.. doaku sentiasa brsamamu insyaAllah :)

Sarah Mohd Saleh said...

die akan cakap cengkudu pnye budakkk.hahuahahha.btw all the besttt

onie said...

acececey,siap ada translate entri awak,hehe..... all da best ye :))

Akue Achik said...

insyaAllah,ada ssuatu yg lbh baek sdg mnanti sis.. :))

rozeeta rashid said...

aie: kalau dah rezeki akan dapat jugak kan. insyallah. =)

zuan: haha. bukan translate la. cuma explain sikit. thanks! =D

sarah: cengkudu eh. haha. thanks!

onie: nampak macam translation eh. bukan itu niatku. ahh hentam saja lah. haha. thanks!

achik: insyallah. amin. =)

Mohd Izzar said...

insyaallah...di terima jgk tu...

lisa said...

mesti ada rezeki..jangan putus asa! :)

onie said...

hola,mocik ore kelate,muahahaha :P

Muttallif said...

Jadikan ia sebagai pengalaman dalam mencari kerja yang lain. tapi selagi masih ada rezeki, insya-allah akan dapat :)

dhiera said...

hantar je. mana tahu ada rezeki kan~

ShahzCudin said...

ade rezeki nt kot2 dpt kn?

H.J said...

mana boleh main lantak macam tu..kah3

Pocket said...

sebalik nya mungkin buleh dpt.
sbab ada pengenalan lebih sikit kat situ.

'applicant yang hantar mail lamat'
or
'applicant yg silap hantar mail'

gitu gitu:D

Hanie Dew said...

aku rasa diorang akan still consider application ko. apa beza kalau post ngan email. same je doc yang mereka dpt.semoga berjaya. i'll pray for you. =)

Juliet_iRa~" said...

mgkin ada rezeki y lebih baik..:)

doa byk2 k..

Azham Vosovic said...

fuyyoo.... junior executive?

seriously, x sabar nak keja kan? hehe

Jue said...

,m tau ade rezeki kan..cube je..kalau kna marah, nak buat camne..dah tsend haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...