Monday, January 23, 2012

Shengri Kuaile!



890123

Dah 23 tahun! Arghhh!! Dah tua!! 

Actually still belum 23. I'll only be 23 on this 23rd at 9.09pm. 21 hours and 9 minutes to go. Hehe.

Tahun ni banyak yang sama. 

- Tarikh lahir aku 23hb, umur aku 23
- Aku lahir hari Isnin, hari ni hari Isnin
- Aku lahir tahun Naga (17 Feb 1988-5 Feb 1989), tahun ni pun Tahun Naga

Apa lagi yang sama?

Aku still Rozeeta yang ceria dari dulu sampai laa sekarang. Still berjiwa kanak-kanak. Suka buat benda yang unexpected.

Hadiah yang diharapkan: Dapat kerja secepat mungkin. Doakan aku ye! Tak pun kalau ada kerja kosong sila lah bagitau. Hehe. *sempat lagi*

ps: Happy Chinese New Year! Xinnian Kuaile!

24 comments:

aiEz said...

Selamat hari lahir ita...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...moga sukses selalu,insyaAllah..^^,

Dhiya Fariza said...

sannah helwa ya gamilah darling :) stay strong!

Kazen said...

Selamat hari lahir semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...samelah umur kite :)

Recently Posted | 6 Sikap Blogger Superb !!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dah cukup 23.. hehe happy bday :D

LAici KAng Ais said...

SHL eeta.

Sarah Mohd Saleh said...

slmt ari tuaaa.yehhaaaa!

Woofer Storm said...

slmt hari lahir..muda lagi dari sy..hehee apa pun semoga dapat pekerjaan tu..

nak keja apa? dulu study kos apa ea??

Azham Vosovic said...

Okay okay....

saya simpan ucapan ni sampai 23 hb ni hehehehehe

btw, sy tgh cuti sem kat Kepala Batas Penang ni....bawa saya jalan2 pulau bley? hehehehe

El-Janna said...

wahhhh heppy besdaty~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Suhami Ahmad said...

wah, banyaklah persamaan...mogo tahun ni dan mendatang akan hidup lobih bahagaia...

dhiera said...

happy belated birthday..
semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki~ amin.

Rtp Farra Arisha said...

hehe, putri naga rupanya gadis ini! :) happy birthday to you. wish you will always have the happiness and success in your life. hey, kiranya sama umur dengan abang arisha la ya? :)

rozeeta rashid said...

all: thanks for the wishes. =)

rozeeta rashid said...

woofer storm: dulu study finance. nak kerja yang related to finance la. kalau boleh dapat yang accounting pun ok jugak.

azham: dah lepas 23hb daa. haha. cuti sem sampai bila? nak jenjalan pergi mana??

arisha: ohh sama ek. abang arisha study lagi ke dah kerja?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

slamat hari tua..hehe :D

smoga dpt kerja ya ;)

rozeeta rashid said...

eh eh dua kali zuan wish kat post nih. haha. campur dengan wish kat fb jadi 3. rajin lak dia.

Hanie Dew said...

happy belated birthday bebeh.

ala baru 23. takde hallll-lah. bukan 32 pon. ala kalau 32 pon jaji muka nampak masih 23 kan.kan.

wow tahun ni ibarat macam masa, time, waktu ko dilahirkan. semua sama kecuali tahun je.

Juliet_iRa~" said...

happy belated birthdayyyy!

smoga terus ceriaaa..hee..sweet 23..:)

ABU said...

happy belated besday..

Jue said...

Eh eh eh aku tlmbt wish. Happy birthday yg ke 23rd..jgn risau age is just a number =)

Akue Achik said...

hepi belated bday.. :))

hettynsm said...

eyta bucuk dh besaq

Awan Biru said...

Happy belated birthday.

.diannorhayati. said...

alamak. da lambat da dian wish.

happy belated birthday :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...