Sunday, November 6, 2011

It will rain



It will rain by Bruno Mars. 
A song that touches my heart. Ewahhh. Lagu sempena musim hujan. 
Faham tak lirik lagu-lagu dia semua memang sangat sangat best??

First 5 lines

If you ever leave me baby
Leave some morphine at my door
Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have
We don’t have it anymore


Chorus

Cause there’ll be no sunlight
If I lose you, baby
There’ll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same if you walk away
Everyday it will rain, rain, rain...



Aku just share the first 5 lines and part chorus punya lyrics. Nak tau full lyrics lagu ni, sila lah google. Hehe. Cuma ada 1 line yang kureng sikit. Sebab tu aku tak letak full lyrics.




Below is a short love letter for Bruno Mars.
I hope you read this. Haha. 


Hey Bruno Mars! I think I wanna marry you! Cause you're amazing just the way you are. I want you to know that I'd catch a grenade for you. It's true! Believe me! You can count on me. Because of you, I keep listening to The Lazy Song. It makes me wanna lay in my bed while talking to the moon, tryin to get to you. But it's quite dark right now. I might need lighters.

ps: kalau betul laa bruno mars baca surat cinta aku ni.. haha..

15 comments:

Akue Achik said...

all his songs are wonderful, thoughtful, awesome!

Heidi Shafiq said...

bruno mars ayat power.. :D

Saiazuan said...

bruno mars nye ayat, perghhhh~

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

ingat,
berhenti makan sebelum kenyang hehe

Mohd Izzar said...

aku rsa bruno mars ney sengaja buat lagu dia yg bole kait antara satu sama lain. hurmmm :)

Pocket said...

pocket nyer konneksion tak selaju mana nak dgr lagu tu. kena gi cari kat u tube sendiri lah gini :D

tp ujan memang la dikaitkan ngan airmata.
that is why if u leave, it'll be rain rain rain :D

semutsengal said...

heyheyhey,

jiwanglah. HAHAHAHAHAH

Dhiya Fariza said...

laju laju pergi youtube lagu terus hehehe

Sarah Mohd Saleh said...

peminat setia rpenyerrrrrrr

aiEz said...

hoho,suka lagu bruno mars eh?aie pun suka gak lagu2 dier ni...;)

AcidFlynN Wraith said...

memang kena dengan musim hujan skang ni kan kan hehehe

Hanie_Dew said...

aku pin fan bruno mars. lirik lagi dia sume berisi. romentik. terharu je bila dgr.

ko bagi surat cinta kat dia. jeles.

Hanie_Dew said...

ko mmg suke pengsan eh. aku baru pas pengsan tadi pas derma darah gatal nak kuar lunch kat luar. hahaha padan muke aku.

Daddylicious said...

lucu kalau tengok vedio yg ada monyet tu..

ABU said...

wah.. gitu kan feeling feeling time hujan hahahahaha tau la skung musim hujan :P

Azham Vosovic said...

Oh, ayat

"There's no religion that could save me,
No matter how long my knees are on the floor".

Haha, bg saya...itu cuma luahan hati seorang lelaki yang rasa xda siapa2 yang dpt tolong dia.. walaupun dia melutut tapi dia rasa takda orang dpt tolong dia... even sampai satu tahap dia rasa tuhan pun tak nak tolong dia...

entah lah, itu cuma apa yg saya rasa..hehe... kalau diterima, ok la..kalau x pon x pa kita share sama2 hehehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...