Monday, August 29, 2011

Man Utd made me change my mind


Aku sebenarnya ada a few posts yang dah siap tapi aku save kat draft je. Sebabnya? Sekarang musim raya. Orang feeling meeling nak raya. Feel nak baca blog kurang. Tapi kan tiba-tiba aku excited yang amat nak update jugak jugak. Sebabnya Man Utd ku sayang menang. And not just 1-0 but 8-2. Sebelum ni tak berapa rasa nak raya tapi sekarang? Terus aku semangat nak raya. Eceh. 

Macam status kat FB aku tadi, malam ni arsenal kena lenyek macam pisang kena lenyek masa nak buat cekodok. Haha. Sorry arsenal fans. Syiok woo. Rasa nak menari-nari tak tentu hala. Game tadi tersangat lah best. Terjerit-jerit aku tengok. Tapi kesian jugak tengok arsene wenger nak nangis. Hehe. Semoga encik wenger tabah menghadapi dugaan ni.  

Apa-apa pun congrats to my dearest Manchester United for their biggest win against arsenal. 

Tekan lah sini.

Rooney hat-trick oii.

Champ19ns again this season shall we?? Let's make it 20! 

Oh by the way, this is the background of my laptop. =D

5 comments:

Nizam Ijam said...

MU terbaik.. :D

rozeeta rashid said...

glory glory.. =D

Saiazuan said...

i am gooner! tp cool je ble kena bantai 8-2 :)

rozeeta rashid said...

ye ke cool? mcm tak pecaya je.. haha..

Awan Biru said...

Go go Man U.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...