Sunday, February 20, 2011

perlu ka macam tu?? aku rimas laa tengok!!





tadi kuar jenjalan ngan waney, best friendku yang tersayang.. bersembang2, bergelak tawa, berkongsi rahsia.. rahsia apa?? ishh nama pun rahsia.. kami ja la yang tau.. hehehe.. eh sat! bukan itu motif sebenar post ni.. abis tu apa eta oi??

ha meh nak cerita..

tadi dok naik escalator, ada la couple depan kami ni.. budak muda laa.. dok berpeluk2 sakan.. macam nak kiss pun ada.. gatai meghela sungguh.. ha amik hang! kan dah kena kata dengan eta.. aku dengan automatiknya tengok waney n tanya dia, "tak malu ka??".. kami yang tengok ni yang malu.. depa tak malu pun.. ishhh.. perangai apa laa.. kalau depan orang pun macam tu, belakang orang pulak?? wallahualam.. agak2 la sikit.. bercinta sakan pun tak payah la sampai macam tu.. mana letaknya maruah diri?? kalau tak buat macam tu kira tak sayang la?? tu bukannya sayang.. tu gatai namanya.. ingat ni kat UK ka?? ni malaysia la.. tak payah nak buat perangai macam tu laa.. (emosional nih! telinga tengah berasap..) masalah sungguh.. belum kahwin dah pegang sana sini.. dah kahwin jalan jarak sebatu plak.. terbalik jadinya..


dah cakap pasal ni, teringat pulak video budak pompuan bengong sebelum ni.. alaa yang tajuk "dia pilih KLCC dowh" tu.. kalau tak pernah tengok jugak, search la tajuk tu kat youtube.. tu lagi satu mangkuk ayun.. merayu2 menangis2 kat lelaki tu.. siap kiss kat tepi jalan.. tak peduli orang yang dalam keta tengok perangai tak senonoh depa.. kalau  aku laa mak depa n kebetulan aku tengah drive kat situ, aku langgar ja dua2 ekor tu sekali dengan yang rekod video tuh.. sangat2 tak tau malu.. bawak2 la bertaubat..

aku tau aku bukan sempurna nak bagi nasihat.. tapi sekurang-kurangnya aku berusaha untuk jadi lebih baik.. bukannya jadi lebih mundur.. ikut budaya yang tak sepatutnya.. akal ada kan??

2 comments:

Awan Biru said...

Entahlah SIS, hidup dengan batas ini mungkin kolot bagi mereka.

Azham Vosovic said...

haha, budak2 muda...bercinta ta ingat dunia hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...