Sunday, February 13, 2011

jangan pisahkan aku dan MAN U



masa sekolah rendah dulu dok tengok world cup ngan bapak aku.. masa tu aku suka tengok gabriel batistuta.. lepas tu tak berapa layan sangat bola.. time sekolah menengah semangat bola mai balik kat aku.. haha.. camna entah start gila manchester united.. aku pun tak tau.. cinta pandang pertama kot.. hehe.. man u ditakdirkan untuk aku.. aku terima dengan rela hati.. haha..

bapak aku sokong newcastle.. abang aku penyokong chelsea.. masa tu aku minat tahap cipan kat ruud van nistelrooy.. haa.. syok abis laa tengok man u main.. memang minat sepenuh jiwa raga laa.. sanggup bangun tengok game kul 3 4 pagi.. bapak aku tak tengok.. aku tengok sorang2.. jerit sorang2.. haha.. masa nistelrooy transfer p real madrid, aku frust gila.. 3 hari 3 malam aku tak makan.. haa.. over tak?? haha.. aku merajuk ngan alex ferguson lama laa jugak masa tu.. geram wo.. lepas tu aku suka tengok skill ronaldo plak.. barang2 man u pun kalau ikutkan ati semua aku nak beli.. haha.. tapi tak beli laa.. mana da duit.. takat tshirt n keychain ja yang aku ada.. tapi tshirt tu dah buruk dah.. nak kena beli lain.. ada tak penyokong liverpool nak tolong beli kat aku?? (yang paham tu paham la.. hehe..) time ada game man u tu aku mesti pakai tshirt tu.. baru semangat sket nak menengok bola.. hehe.. sekarang ni favourite player aku vidic plak.. hehe.. 

time kat kolej tak la tengok sangat bola.. time balik penang hujung minggu tengok la.. tu pun kalau game hari sabtu.. kalau game hari ahad tak bleh tengok la sebab balik arau dah.. tapi pernah gak turun pi bilik tv tengok.. sekali ja kot.. ya la orang lain nak tengok ceta kt tv bukan nak tengok bola.. kat umah sewa pun tak tengok gak la.. setakat subscribe goal alert ja.. hehe.. sekarang ni malas sket.. tak laa rajin bangun kul 3 4 pagi nak tengok bola.. kalau laa aku ada geng nak tengok bola mesti best.. teringat plak dulu aku berangan nak belajaq kat university of manchester sebab nak p old trafford.. haha.. tak pa laa.. nanti aku ada duit aku pi sana.. tengok game live.. wahhh.. bestnyaaa!!

1 comments:

Awan Biru said...

Awan pun minat MAN U tapi tak boleh beli barangan dia. Awan cuma ada jam loceng MAN U saja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...