Sunday, January 16, 2011

best plak lagu ni..

tadi tengok selamat pagi malaysia.. ada la video klip mamat ni nyanyi.. cam best plak lagu dia.. nak cari tak tau tajuk.. tapi yang aku perasan dia sebut fobia cinta.. aku pun try la search.. memang betul laa tajuk dia.. sedap gak suara mamat ni.. nama dia nashrin.. aku tak tau pun sapa dia.. dok google tu baru tau dia masuk mystarz lg.. patut la tak tau.. aku tak tengok pun.. hehe.. ni ha lirik lagu dia.. aku dah download lagu ni.. layannn..








nashrin-fobia cinta

Pijakan kaki bagai tak terasa
Setiap kali lihat kau tersenyum mesra
Tapi hati masih tak berani lagi
Menghampiri

Denyutan jantung aku tergendala
Kerana hati aku berkata-kata
Jangan terkena untuk kali kedua
Kan sengsara

(korus)
Bukan aku tak sudi bersama
Cuma diri tak sanggup terluka
Dulu terlalu percaya
Tak sangka aku mangsa
Fobia cinta

Kini kau datang tawarkan segala
Bulan dan bintang seluruh angkasa
Namun aku masih ragu-ragu jua
Tak terima

(ulang korus)

Entah bila
Akan dapat percaya semula
Oh manusia yang kata
Cintai mereka
Adakah aku fobia cinta

(ulang korus)

Denyutan jantung aku tergendala






1 comments:

Awan Biru said...

Sekali luka terus luka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...