Tuesday, March 30, 2010

jadual final sangat marvellous!!




oh tidakkkkkkkkkkkkkkk
berita tak baik untuk pemalas macam aku yg tunggu masa exam baru nak study!!
1st paper start lambat, 27hb.. tapi, lepas tu gap paper dekat2.. 29, 4, 5, 7, 9..
aku dah la tunggu 2 3 hari sebelum paper baru nak terhegeh-hegeh study..
kalau gap banyak pun aku tunggu tinggal 2 3 hari baru nak study..
sem ni tak boleh la nak terhegeh-hegeh lagi nampaknya..
dah la aku bercita-cita tinggi sem ni walaupun usaha aku x seberapa..
banyak la jugak ponteng kelas..
facebook memanjang..


macam mana nak buat ni????
terpaksa la aku paksa diri study awal sikit..
dah la ada subject yang aku blur sampai sekarang..
malaysian derivatives, investment ngan international financial management boleh buat aku jadi gila!! tu belum kira monetary eco lagi! aduhai..


aik?? macam mana boleh pasang angan2 yang menggunung tinggi kalau dah tau banyak subject yang tak faham??
sebabnya aku still percaya aku boleh pulun before final..
harap2 macam tu la..
jangan aku meletup sudah!


Tuesday, March 2, 2010

baik-baik sayang



aku tak ingin kau menangis bersedih
sudahi airmata darimu
yang aku ingin arti hadir diriku
kan menghapus dukamu sayang


karna bagiku kau kehormatanku
dengarkan dengarkan aku


hanya satu pintaku untukmu dan hidupmu
baik-baik sayang ada aku untukmu
hanya satu pintaku di siang dan malammu
baik-baik sayang karna aku untukmu


semua keinginan akan aku lakukan
sekuat semampuku sayang
karna bagiku kau kehormatanku
dengarkan dengarkan aku


hanya satu pintaku untukmu dan hidupmu
baik-baik sayang ada aku untukmu
hanya satu pintaku di siang dan malammu
baik-baik sayang karna aku untukmu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...