Monday, May 24, 2010

fuiyo malasnya aku!!

apsal laa aku ni malas sangat xtau.. da cuti ni konon2 nak research pasal thesis yg nak kena wat hujung taun nanti n also pasal tempat praktikal.. tapi last2 fb je yg aku rajin.. treasure isle la, poker la, social city la, farmville la, macam2 laa.. kalau list satu2, taun depan malam raya pun belum tentu abis.. lagi satu, aku jugak malas nak update blog nih.. tu la pasal blog ni terbengkalai sejak sekian lama.. harap maklum.. bila dapat idea pasal blog, "nanti esok la aku wat".. tapi last2 habuk pun tarak.. sampai idea pun terbang entah ke mana..

apa2 pun aku nak cakap sikit pasal af hari tu sebab aku gerammmm!! apsal la adira x menang.. power kot suara dia.. shahir pun aku suka gak tapi aku just rasa adira lebih layak.. best sangat lagu adira.. lagu daus n shahir pun sedap..

lirik ku ada kamu-adira af8

Di kala ku kehilangan di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh

Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh

Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Tidak mungkin diri ini mampu
Hidup tanpa doronganmu

Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu


1 comments:

Awan Biru said...

Suka lagu Adira tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...