Sunday, February 7, 2010

dunia sekarang memang menakutkan

aku baru tengok berita.. baby 5 bulan mati didera n diliwat bapak sendiri.. what the hell?? apa nak jadi manusia zaman sekarang ni?? gila babi ka apa?? ish.. ada ka patut baby yang tak berdosa tu jadi mangsa??? bapak sepatutnya protect anak tapi apa yang dia buat adalah sebaliknya.. mana letaknya akal?? anak sendiri kot.. mana perasaan sayang seorang bapak terhadap anak?? tu belum kira kes2 buang anak lagi.. nak buat anak pandai tapi lepas tu?? buang merata2.. dah tu, kes anak bunuh bapak la, husband tetak wife la.. memang menakutkan.. dunia sekarang memang dah tak selamat..



2 comments:

waney jalil said...

hishhh..mmg bodo!! dh mcm haram dah..huhuhu

kita ni apa yg bley wat kna hati2 jela. kesian baby tu dia xdpt nak defend diri sndri.. =[

Awan Biru said...

Sangap sangat dia tu.
Semoga Allah melindungi kita semua daripada hasutan syaitan yang direjam. Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...